Find Archived Events
RSS feeds can deliver the latest InfoLab21 news and events direct to your browser without you having to visit the website.
In most browsers you can click on an RSS link and choose to subscribe to the feed to add it to your favourites or bookmarks.
Blackpool & Fylde ICT Cluster Group
Wednesday 2nd April 2008, 1730-1930
The Solaris Centre, Blackpool
Come and network with other ICT business people, share knowledge and find out about business opportunities in the region.
5.30 to 5.40 (10 mins)
5.40 to 5.45 (5 mins)
Background and meeting objectives - Steve Riches
Introduction by guest chair - Ed Christiano
5.45 to 6.10 (25 mins)
3 minute intro or announcement from each member.
Let group members & visitors know what you or your business needs.
Inform everyone of you or your business's unique selling points.
6.10 to 6.35 (25 mins)
Speaker: Gary Broadbent from ICS Heat Pumps
'Practical & Renewable Energy'
6.35 to 7.00 (25 mins)
Speaker: Claire Scott from Lancashire Business Environment Association
'Grant Funded Advice on Reducing Your Business's Carbon Footprint'
7.00 to 7.25 (25 mins)
'Let's help each other'
Each member will be asked to contribute to one or more members based on what they've heard in the presentations. This may only be an offer of advice or a suggested business prospect. Introductions/referrals are even better - but not essential.
7.25 to 7.30 (5 mins)
Discussion of group objectives; AOBs; Announce speaker and his/her topic at next meeting
Enquires or Directions:Ed Christiano on 01253 362600 or Angela Hamilton on 07917 001029.